Varmt och skönt i bilen i vinter

Oavsett om du ska åka på en lång bilresa till fjällen eller om du ska köra rally av olika slag, så kommer det att bli kallt. Värmen i bilen hjälper såklart, men om den är dålig eller om du bara vill göra det extra mysigt ändå, har vi några tips. Det finns nämligen bättre vägar att gå gällande både miljö, mysighetsfaktor och snygghet för att få värme.

Gör det varmt och skönt med ull

Om du vill få bilen varmare direkt när du hoppar in i den, innan värmen startat ordentligt, och du på samma gång vill få bilen snyggt inredd, är ull rätt väg att gå. Ull är det varmaste materialet med många fördelar, och det är dessutom hållbart. Ull behöver inte heller begränsas till filten i stugan, sockorna eller mössan, utan det kommer i många utföranden. Du kan välja mellan ullplädar, kuddar, dynor eller till och med ryggvärmare. Dessa är så fina och lyxiga, och kommer att få vilken bilresa som helst att kännas underbar.

Bara ett klick bort finns allt detta och mycket mer. Så kolla in utbudet, låt dig bli inspirerad, och inred din bil med det finaste, mysigaste och varmaste som finns.

Category: Uncategorized