Klara höstmörkret och vintern med extraljus på bilen

Vintern närmar sig och mörkret med den. Visserligen är vintern inget större problem för de av oss som gillar att köra snörally. Dock kan mörkret skapa problem på vägarna speciellt om du bor på landsbygden.

Vanliga billjus ska egentligen vara tillräckligt starka för att klara till exempel dimma, regn och snöväder. Men det kan faktiskt vara bra att ha lite förstärkning när det är riktigt ruskigt ute. Dessutom ser bilen ganska snygg ut med extraljus och det skadar inte.

Vilka ljus ska du köpa

Det finns mängder av olika lösningar för extralampor på bilen. Allt ifrån olika sorters led-ramper till runda extraljus. Dessutom finns dessa i flera olika storlekar och styrkor. Fundera lite på hur mycket extra ljus du behöver och i vilka situationer.

Sedan beror det även på storleken på din bil. Om du har en mindre personbil vill du kanske inte ha exempelvis de största led-ramperna. Å andra sidan om du kör en stor bil så kan du montera något betydligt större.

För att göra det enkelt för dig beställ via nätet och få lamporna hemlevererade. Då behöver du bara montera dem och sedan kan du bege dig ut i snöovädret utan problem.

Category: Bil